Sponsoren gezocht voor toertocht Rondje Markermeer!

Stichting Fundamentalent organiseert een benefit-toertocht rond het Markermeer, en zoekt hiervoor enthousiaste sponsoren. 

Onze stichting, met ANBI-status en volledig draaiend op vrijwilligers, ondersteunt talentvolle studenten in Ghana door hun studie en bijkomende uitgaven te bekostigen. We weten van deze studenten dat ze de drive en motivatie hebben om te studeren, maar niet het geld daarvoor. Zo hebben we in de afgelopen jaren al meerdere jongeren geholpen om hun opleiding te starten en af te maken. Het eerste voorbeeld hiervan is Augustine die nu verpleegkundige is. Met deze benefiet-toertocht willen we een nieuwe student laten starten en meebouwen aan zijn of haar toekomst!

Omdat wij van mening zijn dat een goede opleiding voor jongeren een cruciaal fundament is voor de rest van hun leven, komen we graag in contact met organisaties die ook een waardevolle rol spelen rond talentontwikkeling en onderwijs(vernieuwing). Uw bijdrage zal voor 100% terechtkomen in Ghana. De toertocht vindt plaats op zondag 26 september, meer informatie over de sponsormogelijkheden vindt u hiernaast. Meer informatie over stichting is te vinden op onze website.

Graag komen we met organisaties in contact om uw mogelijke bijdrage te bespreken, tips zijn zeer welkom! Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om ons te ondersteunen buiten de toertocht om.