Student 4
(nog te starten): Emmanuella

Wordt Emmanuella onze vierde student?
Wij hopen van wel! 
Daarvoor starten we een campagne: VIER IN HET VIZIER!

De vierde student hebben we zeer recent geworven, maar ze begint pas in september 2021. Onze voorwaarde voor elke nieuwe student is dat dat een leerling moet zijn die goede cijfers behaalde op de middelbare school, de middelbare school heeft afgerond maar niet zelf of vanuit zijn/haarfamilie de financiële middelen heeft om een beroepsopleiding te volgen. We werven studenten in eerste instantie bij de Chiana Senior Secundary School in Chiana in de Upper East Regio van Ghana. Dat is de school van het dorp waar oprichter Roger van Loon in 2006 meeleefde met de lokale bevolking. En dat is waar ons hart verpand ligt.

Een vierde student laten starten betekent dat onze schoolkosten (ongeveer 1500 euro per jaar per student) toenemen. We hebben Emmanuella leren kennen – via ons contactpersoon in Ghana – en we denken dat zij een goede vierde student is die we willen ondersteunen met een studiebeurs. 
Daarom zijn we op zoek naar donateurs die een bijdrage willen leveren hiervoor. 
Jij kan hier een bijdrage aan leveren, bijvoorbeeld via  een donatie of een actie.

Daarnaast hebben we een speciale sponsoractie, namelijk een wielertocht ‘rondje Markermeer waarvan alle opbrengsten naar de schoolkosten  van deze 4e student gaan. Dertien wielrenners zetten zich in voor ons goede doel en kunnen wat extra steun/motivatie in de vorm van jouw donatie goed gebruiken tijdens deze tocht van 150 kilometer!