Toertocht Rondje Markermeer levert maar liefst 3600 euro op!

#TROTS #GEWELDIGEDAG #BEDANKTVOORALLEDONATIES
#LEGENDS #FUNDAMENTALENT

De allereerst editie van de Fundamentalent toertocht Rondje Markermeer heeft afgelopen zondag het prachtige bedrag van maar liefst 3600 euro opgeleverd!

Heel veel dank aan alle wielrenners, alle donateurs, alle sponsoren, alle vrijwilligers en alle andere betrokkenen die zie hiervoor heeft ingezet!

We zijn enorm blij met de geweldige dag, de geweldige sfeer en de geweldige opbrengst! Onderweg hadden de wielrenners wel nog twee lekke banden, maar met hulp van elkaar en de bezemwagen waren ze snel weer op pad. En zo haalden alle wielrenners gezamenlijk de finish in Muiderberg. We denken ook al voorzichtig na over de volgende editie in 2022. Volg ons vooral (via onze nieuwsbrief of social media) voor informatie daarover!

Stichting Fundamentalent gebruikt dit geld voor de studiebeurs van Emmanuella in Ghana. Dankzij deze studiebeurs kan zij in Ghana de studie verpleegkunde starten. Door Covid-19 is de start van haar studiejaar uitgesteld naar januari 2022, ze kan dan meteen een vliegende start maken!

Fotocredits: YM Photographer en Hast foto