Doneer en bouw mee!

Doneer en bouw mee!

Wil je een financiële bijdrage leveren zodat Pius, Rosina en straks ook Emmanuella en andere Ghanese studenten kunnen studeren en hun talenten maximaal kunnen ontwikkelen? Of wil je de wielrenners steunen die voor onze stichting de toertocht ‘Rondje Markermeer’ (tot nu toe hebben we al ruim 50 donaties ontvangen) rijden – en zo ook onze studenten ondersteunen? Maak dan jouw donatie via het formulier op deze webpagina of direct op de bankrekening:

NL18INGB0009101982 t.n.v. Stichting Fundamentalent

Dankzij jouw donatie kunnen we bouwen aan een toekomst voor Ghanese studenten!
Bij voorbaat veel dank daarvoor!!

Geef als bedrijf

Stichting Fundamentalent heeft de ANBI-status. Dit betekent dat donaties voor zowel particulieren, als bedrijven fiscaal aftrekbaar zijn.

Kom in actie met je bedrijf

Kom samen met collega’s in actie komen voor Pius (en andere Ghanese studenten). Je kunt sportief in actie komen, maar ook bijvoorbeeld een kerstactie organiseren. Ook is het mogelijk om als bedrijf een student te sponsoren met een bijdrage per maand. Zo wordt een student onderdeel van jullie bedrijf! Neem vooral even contact met ons op, we helpen graag mee!

Strategisch samenwerken

Wil je met ons samenwerken op basis van gezamenlijke doelstellingen en waarden? Bijvoorbeeld omdat jullie ook willen bouwen aan de toekomst? Neem vooral even contact met ons op, wij denken graag mee!