Jaarverslagen

Jaarverslagen en jaarrekeningen van stichting Fundamentalent

Als stichting vinden we het erg belangrijk om als ‘goed doel’ openheid van zaken te geven over onze activiteiten en hoe we jouw donaties besteden.  Daarom publiceren we hier elk jaar onze jaarverslagen inclusief jaarrekeningen.

Jaarverslag en jaarrekening 2019 stichting Fundamentalent

Jaarverslag en jaarrekening 2020 stichting Fundamentalent

Jaarverslag en jaarrekening 2021 stichting Fundamentalent

Jaarverslag en jaarrekening 2022 stichting Fundamentalent

Daarnaast geven we openheid van zaken. We zijn niet aangesloten bij het CBF keurmerk vanwege de relatief hoge kosten voor een kleine stichting , maar onderschrijven wel de normen die zij hanteren. Zo hebben we een actueel beleidsplan waarin we aangeven hoe wij het verschil willen maken en wat we willen bereiken. Zie hiervoor ook bijvoorbeeld onze webpagina over onze missie. Daarnaast hebben we een onafhankelijk bestuur van drie leden met een duidelijke taakverdeling. We stellen ons ten doel om 90% van alle inkomsten te besteden aan de studenten die we ondersteunen in Ghana. We laten onze jaarcijfers controleren door een administratiekantoor en voegen deze elk jaar toe aan ons jaarverslag, waarbij we ook als bestuur inhoudelijk en financieel verantwoording afleggen voor ons gevoerde beleid. 

Heb je hier vragen over? Dan vinden we het heel leuk om hierover met je in contact te komen. We zijn enthousiast, gemotiveerd maar ook transparant over onze werkzaamheden en vertellen je er dus graag meer over!