Derde editie Fundamentalent toertocht brengt ruim €5.300 op!

#WATEENPRACHTIGEDAG
#DANKBAAR #TROTS #BEDANKTVOORALLEDONATIES
#FUNDAMENTALENT
#RONDJEVECHTPLASSEN

Toertocht Rondje Groene Hart een groot succes met een opbrengst van ruim 5.300 euro op voor stichting Fundamentalent!

Op zondag 2 juli 2023 vond de 3e editie plaats van de Fundamentalent toertocht – het rondje Vechtplassen. Met prachtig weer, een gezellig club wielrenners en de steun van meer dan 140 donateurs gingen onze 13 wielertoppers op op pad voor een toertocht langs de Vecht, de Loosdrechtse en Vinkeveense plassen via het IJmeer terug naar startplaats Naarden. Na ruim 100 kilometer wielrennen was de borrel bij Porerthouse in Naarden dik verdiend. Daar werd de eindopbrengst van €5.204 (Na de finish kwamen nog extra donaties binnen waardoor de totaalopbrengst 5.329 werd) bekend gemaakt, een geweldig bedrag waar we alle donateurs en sponsoren enorm voor willen bedanken! Dit geld gebruiken we voor de studiebeurzen van de studenten die we ondersteunen in de Upper-East regio in Ghana. Dit jaar starten mede dankzij deze opbrengst voor het eerste twee nieuwe studenten!

En uiteraard ook op deze manier enorm veel dank aan Bart, Carly, Fleur, Harmen, Herbert, Ivo, Jenny, Maurice, Reyn, Roger, Sibert, Sven en Xander die deze toertocht voor ons wilden rijden! Jullie zijn onze superhelden!

Het succes van deze toertocht heeft zelfs de krant gehaald. In het Bussumsnieuws/Naardernieuws/Muidernieuws werd er een heel artikel aan geweid wat hier online terug te vinden is en via deze link te downloaden is!