Wij lopen hard van stapel voor Ghanese studenten!

Op 10 maart 2019 staat de City-Pier-City (CPC) loop in Den Haag op de planning. Loop jij mee voor Stichting Fundamentalent op de 10 kilometer of voor de fanatiekelingen: de halve marathon? Pius zal je enorm dankbaar zijn! We lopen namelijk zodat hij zijn opleiding tot leraar kan volgen.

Update: Wil je onze hardlopers steunen? Super! Klik dan op DEZE LINK om naar de Go Fund Me pagina te gaan!

Hardlopen voor het goede doel
Wij zijn fanatieke recreatieve hardlopers, vandaar dat hardlopen voor het goede doel voor ons een logische 1+1=2 is! Daarnaast denken wij dat het uitlopen van de CPC nog meer voldoening geeft, als je daarmee een goed doel steunt. We zamelen namelijk geld in zodat de Ghanese Pius Aketirah zijn opleiding tot leraar kon volgen.

Wil je met ons mee doen?
Dat kan!! Je kan zelfs je eigen afstand kiezen: de 10 kilometer of de halve marathon. Neem even contact met ons op via het contactformulier, en we zorgen er voor dat je inschrijving goed verloopt. We de hardlopers om minstens €50 sponsorgeld op te halen. Elke euro is welkom! Uiteraard moedigen we je aan om een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, of om je te laten sponsoren door vrienden en/of familie. Graag helpen we je met het bedenken van leuke sponsoracties.

41930232_2014461895272622_3278324850292162560_n

Wat kun je van ons verwachten?

  • Begeleiding bij je inschrijving (je betaalt alleen het inschrijfgeld)
  • Een gratis hardloopshirt
  • Aanmoediging door het voltallige bestuur van stichting Fundamentalent

Wat is er nodig?
Wij zamelen geld in om Pius te ondersteunen tijdens zijn studie. Ook ondersteunen we hem in zijn levensonderhoud. Zijn studie duurt vier jaar, waarbij we steeds beter in kunnen schatten wat zijn totale kosten zijn: ongeveer €100 per maand.

Dit willen we ook voor andere Ghanese studenten mogelijk maken, daarom bekijken we nu al of er per september ook een nieuwe student kan beginnen!  Daarbij hanteren we de voorwaarde dat een student excellent moet presteren op de middelbare school, maar hij zij (met zijn/haar sociale netwerk) toch niet de financiële mogelijkheid heeft om aan een vervolgopleiding te beginnen.