De Stevensloop – hardloopactie brengt ruim €900 op aan donaties!

“With self-discipline everything is possible” aldus Theodore Roosevelt. Het trainen in de natte winter was alleen bijna voor niks: De CPC op 10 maart was geannuleerd, maar de vorm was goed. Gelukkig bood de Stevensloop in Nijmegen een mooi alternatief: een mooi parcours én droog weer. Roger liep een geweldige race en scherpte zijn PR met bijna 11,5 minuut aan! Martijn moest door een blessure helaas de beslissing nemen om niet te starten. 

Roger: “Op 800 meter van de finish dacht ik nog even: deze finish is voor jou, Pius! Maar dat PR komt mooi op mijn eigen naam!” 

De foto’s en de medaille zijn het bewijs van een prachtige hardloopwedstrijd. En met 1:39:32 liep Roger een tijd om trots op te zijn. Maar met Fundamentalent zijn we met name trots op de donateurs. Jullie steunden ons voor de CPC (die alleen uiteindelijk niet door ging) en voor jullie zijn we hard van stapel gelopen! Want vooralsnog staat de totale opbrengst van de hardloopactie op ruim 900 euro, een geweldig mooi bedrag!

Olivier en Maud rennen zich op 14 april nog rot tijdens de IJsselloop. Zij kunnen zodoende nog gesponsord worden. Voor ons is deze eerste Fundamentalentactie nu echter al een groot succes, dank dus nogmaals aan alle donateurs en dank voor de aanmoedigingsberichten!