Toertocht 'Rondje Vechtplassen'

Op zondag 2 juli 2023 gaan we wederom van start
met 
de Fundamentalent toertocht. In deze derde
editie rijden we 
een prachtig rondje door de
Vechtplassen (Vecht, Loosdrecht, Vinkeveen)
 voor ons goede doel!!

DOE JIJ OOK MEE?

Wil je het rondje Vechtplassen meerijden?

Op zondag 2 juli 2023 gaan we wederom met minimaal 10 wielrenners van start voor de Fundamentalent toertocht. Na het succes (zie de foto’s hiernaast voor een impressie) van het Rondje Markermeer (2021) en Rondje Groene Hart (2022) wederom een mooi rondje, ditmaal het ‘rondje Vechtplassen’. Een mooi rondje langs heel veel water (Vecht, Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen). Wielrenners van alle niveaus zijn welkom, we rijden de hele tocht als één groep en het is vooral heel gezellig. De route licht nog niet definitief vast, maar de route wordt ongeveer 100 kilometer. We kiezen dit jaar voor een iets kortere ronde, zodat elke wielrenner het kan volhouden én zodat we genoeg ruimte hebben om tijdens de borrel het 5-jarig jubileum van Fundamentalent te vieren! De start is rond 11 uur de finish is gepland rond 15.00 uur. 

We rijden de toertocht om geld op te halen voor studiebeurzen voor jongeren in de Upper East regio in Ghana. Met de opbrengst willen we een of mogelijk twee nieuwe studenten de kans geven om een beroepsopleiding te volgen. Afgelopen jaar haalden we met de toertocht ‘rondje Groene Hart’ met 10 wielrenners ruim 5000 euro op, waardoor Pamela met haar opleiding kon beginnen. Daar waren we heel erg blij, waardoor we nu een nieuwe tocht organiseren met een nieuw parcours. Een jaar studeren in Ghana kost ongeveer 1500 euro per jaar, de hele studie van vier jaar kost 6000 euro. Donaties gaan 100% naar de studiebeurzen van onze studenten: met deze actie dus voor de studiebeurs van de 6e en 7e student! En nu zoeken we wielrenners die hiervoor mee willen rijden!

Goede verzorging, gezellige groep & mooie uitdaging voor het goede doel!
> 10 wielrenners, 100 kilometer, 2 juli 2022: #FTRondjeVechtsePlassen #BringItOn!

Doe jij ook mee, bijvoorbeeld met je vaste wielermaatje?

Wij faciliteren  de wielrenners onderweg en voor alle deelnemers hebben we enkele verrassingen in petto. Dat verklappen we uiteraard nu nog niet. We vragen de wielrenners om twee dingen: allereerst de vereiste bloed, zweet en tranen (en een degelijke voorbereiding dus) en daarnaast dat ze bij familie en vrienden donaties ophalen. 

Hoe kun je onze wielrenners steunen?
Een donatie voor onze wielrenners en daarmee de studiebeurs van een 6e en  7e student zou fantastisch zijn! Dit kan voor elk bedrag dat je kan missen via onze donatiepagina. Supporten langs de weg of bij de finish kan ook, daarover volgt binnenkort meer informatie op deze pagina. Neem dus vooral even contact met ons op als je hier interesse in hebt! Dat mag ook als je vragen hebt over deze toertocht, over sponsoren, over onze activiteiten of over onze stichting. We beantwoorden je vraag graag!

Wat houdt het rondje Groene Hart in?

Datum
Start- en finishlocatie
Route

Afstand

 


Zondag 2 juli 2023 (start rond 11.00 uur)

Naarden
Vechtseplassen (via Nichtevecht, Breukelen, Loosdrecht, Loenervecht, Vinkeveen, Driemond, Muiden weer naar Naarden). 
Ongeveer 100 kilometer (verkeerd rijden niet meegeteld 😉