Toertocht 'Rondje Vechtplassen'

DIT IS DE OUDE INFORMATIEPAGINA OVER DE TOERTOCHT, WAARBIJ JE EEN GOED BEELD KRIJGT VAN ONZE ACTIVITEITEN. BEN JE GEÏNTERESSEERD IN DE TOERTOCHT OF ONZE ANDERE ACTIVITEITEN? HOUD DE WEBSITE IN DE GATEN OF NEEM CONTACT MET ONS OP VIA HET CONTACTFORMULIER!

Op zondag 2 juli 2023 gaan we wederom van start
met de Fundamentalent toertocht. In deze derde
editie rijden we een prachtig rondje door de
Vechtplassen (Vecht, Loosdrecht, Vinkeveen)
 voor ons goede doel!!

De 3e editie van de Fundamentalent toertocht
komt er aan!

Op zondag 2 juli 2023 gaan we wederom  van start voor de Fundamentalent toertocht. Dit jaar staan deze wielertoppers aan de start: Herbert Bosch, Reyn de Dreu, , Fleur Hilhorst, Harmen van de Kamp, Maurice van Loon, Roger van Loon, Jenny Mackenbach, Sibert Meulenbelt, Xander Nibbelink, Bart de Smedt, Ivo Timmerman, Swen de Waijer en Carly de Wit.

Na het succes (zie de foto’s hiernaast voor een impressie) van het Rondje Markermeer (2021) en Rondje Groene Hart (2022) wederom een mooi rondje, ditmaal het ‘rondje Vechtplassen’. Een mooi rondje langs heel veel water (Vecht, Loosdrechtse plassen, Vinkeveense plassen). Wielrenners van alle niveaus zijn welkom, we rijden de hele tocht als één groep en het is vooral heel gezellig. De route licht nog niet definitief vast, maar de route wordt ongeveer 100 kilometer. We kiezen dit jaar voor een iets kortere ronde, zodat elke wielrenner het kan volhouden én zodat we genoeg ruimte hebben om tijdens de borrel het 5-jarig jubileum van Fundamentalent te vieren! De start is rond 11 uur de finish is gepland rond 15.00 uur. 

We rijden de toertocht om geld op te halen voor studiebeurzen voor jongeren in de Upper East regio in Ghana. Met de opbrengst willen we een of mogelijk twee nieuwe studenten de kans geven om een beroepsopleiding te volgen. Afgelopen jaar haalden we met de toertocht ‘rondje Groene Hart’ met 10 wielrenners ruim 5000 euro op, waardoor Pamela met haar opleiding kon beginnen. Daar waren we heel erg blij, waardoor we nu een nieuwe tocht organiseren met een nieuw parcours. Een jaar studeren in Ghana kost ongeveer 1500 euro per jaar, de hele studie van vier jaar kost 6000 euro. Donaties gaan 100% naar de studiebeurzen van onze studenten: met deze actie dus voor de studiebeurs van de 6e en 7e student! En nu zoeken we wielrenners die hiervoor mee willen rijden!

Goede verzorging, gezellige groep & mooie uitdaging voor het goede doel!
> 10 wielrenners, 100 kilometer, 2 juli 2022: #FTRondjeVechtsePlassen #BringItOn!

Wij faciliteren  de wielrenners onderweg en voor alle deelnemers hebben we enkele verrassingen in petto. Dat verklappen we uiteraard nu nog niet. We vragen de wielrenners om twee dingen: allereerst de vereiste bloed, zweet en tranen (en een degelijke voorbereiding dus) en daarnaast dat ze bij familie en vrienden donaties ophalen. 

Hoe kun je onze wielrenners steunen?
Een donatie voor onze wielrenners en daarmee de studiebeurs van een 6e en  7e student zou fantastisch zijn! Dit kan voor elk bedrag dat je kan missen via onze donatiepagina. Supporten langs de weg of bij de finish kan ook, daarover volgt binnenkort meer informatie op deze pagina. Neem dus vooral even contact met ons op als je hier interesse in hebt! Dat mag ook als je vragen hebt over deze toertocht, over sponsoren, over onze activiteiten of over onze stichting. We beantwoorden je vraag graag!

Dit jaar is FID Finance hoofdsponsor van de Fundamentalent
We zijn heel blij met deze sponsor. Hierdoor kunnen we de organisatiekosten van de toertocht dekken en kunnen we een groot deel van de sponsoring meenemen in de totaalopbrengst (alle donaties) van de toertocht! Zo hoeven we geen donaties te gebruiken voor organisatiekosten. 

FID Finance is een controllerskantoor met visie en ambitie. Als controller bij FID Finance begrijpen ze uw business en doen ze meer dan alleen als financial aan de zijlijn. Hierdoor adviseren ze niet enkel op financieel vlak, maar geven ze ook advies op het gebied van interne en externe processen, strategie, kansen en risico’s. Het verleden is van belang maar als controller kijken ze vooral met u als ondernemer naar de continuïteit en effectiviteit. 

Wat houdt het rondje Groene Hart in?

Datum
Start- en finishlocatie
Route

Afstand

 


Zondag 2 juli 2023 (start rond 11.00 uur)

Porterhouse Naarden, IJsselmeerweg 6, Naarden
Vechtseplassen (via Nichtevecht, Breukelen, Loosdrecht, Loenervecht, Vinkeveen, Driemond, Muiden weer naar Naarden). 
Ongeveer 100 kilometer (verkeerd rijden niet meegeteld 😉