City-Pier-City

Op 10 maart 2019 staat de City-Pier-City (CPC) loop in Den Haag op de planning. Loop jij mee voor Stichting Fundamentalent op de 10 kilometer of voor de fanatiekelingen: de halve marathon? Pius zal je enorm dankbaar zijn! We lopen namelijk zodat hij zijn opleiding tot leraar kan volgen.

Hardlopen voor het goede doel
Wij zijn fanatieke recreatieve hardlopers, vandaar dat hardlopen voor het goede doel voor ons een logische 1+1=2 is! Daarnaast denken wij dat het uitlopen van de CPC nog meer voldoening geeft, als je daarmee een goed doel steunt. We zamelen namelijk geld in zodat de Ghanese Pius Aketirah zijn opleiding tot leraar kon volgen.

Wil je met ons mee doen?
Dat kan!! Je kan zelfs je eigen afstand kiezen: de 10 kilometer of de halve marathon. Neem even contact met ons op via het contactformulier, en we zorgen er voor dat je inschrijving goed verloopt.

In actie voor Fundamentalent
Als je bent ingeschreven voor de CPC en meeloopt voor Fundamentalent vragen we de hardlopers om minstens €50 sponsorgeld op te halen. Elke euro is welkom! Uiteraard moedigen we je aan om een leuke fondsenwervingsactie te bedenken, of om je te laten sponsoren door vrienden en/of familie. Graag helpen we je met het bedenken van leuke sponsoracties.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Begeleiding bij je inschrijving (je betaalt alleen het inschrijfgeld)
  • Een gratis hardloopshirt
  • Aanmoediging door het voltallige bestuur van stichting Fundamentalent.