Toertocht 'Rondje Groene hart'

NB dit was de informatie voor de editie van 2022. In 2023 zijn we weer terug met een toertocht!
Volg ons op Instagram of Facebook of laat je gegevens achter via het contactformulier
zodat je de nieuwsbrief kan ontvangen. Dan ontvang je nieuws hierover als eerste!

Op zondag 3 juli 2022 gaan we weer van start met
de Fundamentalent toertocht. In deze tweede editie rijden we
een prachtig rondje door het Groene Hart voor ons goede doel!!

DOE JIJ OOK MEE?

Wil je het rondje Groene Hart meerijden?

Op zondag 3 juli 2022 gaan we wederom met minimaal 10 wielrenners van start voor de Fundamentalent toertocht. Ditmaal dus met een ‘rondje Groene Hart’. Een erg mooi rondje door de natuur met een gezellige groep. De route licht nog niet definitief vast, maar de route wordt ongeveer 130 kilometer inclusief 1 pontje (dan weet je maar vast wat je kan verwachten ;). De start is rond 8.30 uur en de finish is gepland rond 15.00/16.00 uur. 

We willen een nieuwe student de kans geven om een beroepsopleiding te volgen. Afgelopen jaar haalden we met de toertocht ‘rondje Markeer’ met 13 wielrenners ruim 3900 euro op, waardoor Maevis met haar opleiding kon beginnen. Een geweldig resultaat waardoor we graag opnieuw een toertocht organiseren, nu met een nieuw parcours. Een jaar studeren in Ghana kost ongeveer 1500 euro per jaar, de hele studie van vier jaar kost 6000 euro. We hopen door deze sponsoractie minstens voor één jaar aan sponsorgeld op te halen. Donaties gaan 100% naar de studiebeurzen van onze studenten: met deze actie dus voor de studiebeurs van de 5e en mogelijk ook een 6e student! En nu zoeken we wielrenners die hiervoor mee willen rijden!

Goede verzorging, gezellige groep & mooie uitdaging voor het goede doel!
> 10 wielrenners, 135 kilometer, 3 juli 2022: #FTRondjeGroeneHart #BringItOn!

Doe jij ook mee, bijvoorbeeld met je vaste wielermaatje?

Wij faciliteren  de wielrenners onderweg met lunch, een volgauto en voor alle deelnemers hebben we enkele verrassingen in petto. Dat verklappen we uiteraard nu nog niet. We vragen de wielrenners om twee dingen: allereerst de vereiste bloed, zweet en tranen (en een goede voorbereiding dus) en daarnaast dat ze bij familie en vrienden donaties ophalen. 

Hoe kun je onze wielrenners steunen?
Een donatie voor onze wielrenners en daarmee de studiebeurs van een 5e en mogelijk zelfs 6e student zou fantastisch zijn! Dit kan voor elk bedrag dat je kan missen via onze donatiepagina. Supporten langs de weg kan ook, daarover volgt binnenkort meer informatie op deze pagina. Neem dus vooral even contact met ons op als je hier interesse in hebt! Dat mag ook als je vragen hebt over deze toertocht, over sponsoren, over onze activiteiten of over onze stichting. We beantwoorden je vraag graag!

Wat houdt het rondje Groene Hart in?

Datum
Start- en finishlocatie
Route

Afstand

 


Zondag 3 juli 2022 (start rond 08:30 uur)

P&R Loenersloot/Vinkeveen
Groene Hart (ongeveer Loosdrecht, Blokland, Roelofarendsveen, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoopse plassen). 
Ongeveer 130 kilometer (verkeerd rijden niet meegeteld 😉